Goda nyheter!

Hej på er! Gud vilken lång dag, haha. Jag är absolut inte van att gå upp vid sex på morgonen. Var liksom.... hm..... snart två månader sedan. Dagen har hur som helst varit bra hittils och titta - Nu skiner solen också!!

Tandläkarbesöket imorse gav mig världens energikick då Kjell meddelade mig att det snart, mycket snart, är dags att ta bort tandställningen på mig. Det är nu bara drygt en månad kvar tills den är väck och jag kan inte beskriva hur skönt det känns! Fyfan vad jag har slitit och kämpat med dessa förbaskade tänder nu... Jag kan inte fatta att jag bara har två tider kvar. Två tider. Ungefär två timmar av mitt liv. Jag längtar så jag nästan spricker!!!

Efter tandläkarbesöket, närmare bestämt klockan 08:30 gick jag till körskolan och pluggade körkortsteori. Även det gick förvånandsvärt bra då jag klarade "en plupp" och jag har nu bara två kvar att klara innan jag får köra halkan och sedan boka tid för uppkörningen. Ska plugga som en tok nu för snart är den stora dagen här - min artonde födelsedag - och då ska jag banne mig ha körkortet i min hand!!

Nu kom jag hem från Hanna för ett tag sedan. Har sprungit ner en vända i tvättstugan och ska nu alldeles strax springa ner igen. Efter det ska jag ta mig till "the next level" i körkortsteorin. Ska råplugga så att jag kan åka in snart igen och fixa min "andra plupp". Börjar ärligt talat bli lite stressad. Det är ju för fasiken bara 26 dagar kvar tills jag fyller. Hihi, snacka om att jag är glad idag!!!


» hanna

tre stycken kvar har du ;)

2010-08-04 // 17:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback