Det bor en författare inom mig

Jag brinner verkligen för frisöryrket och jag vet att jag alltid kommer att vilja arbeta med det på heltid! Jag ångrar inte en sekund att jag har valt utbildnigen som jag har valt. Jag trivs mycket bättre än vad jag trodde att jag skulle göra! Yrket är som gjort för mig på precis alla sätt och vis..

MEN jag skulle även vilja hålla på med någonting annat. Iallafall under en kortare tid. Eller iallafall tills jag känner mig mer än nöjd. Det jag pratar om är att jag vill skriva en bok! Jag har under snart 10 år skrivit "dagbok" där jag har fått ner precis alla mina känslor och där alla minnen finns från olika sammanhang. Jag är dessutom en person fylld med åsikter och jag har inga problem med och stå upp för mig själv. Jag har varit med om så mycket som jag på något sätt skulle vilja dela med mig av, bara för och hjälpa andra. Jag tror också att jag som person skulle "gå vidare" eller kanske "släppa taget" av det förflutna på ett annat sätt, om jag en gång för alla fick skriva ner allting och få inspiration, råd och kritik från läsarna. Jag skulle nog må otroligt bra och få en hel del energi om min dröm någon gång gick i uppfyllelse. Jag vet exakt vad titeln på min bok skulle heta och jag vet exakt hur jag skulle börja min berättelse. Jag vill verkligen det här! Det skulle betyda massor för mig. Men, vågar jag? Ska jag försöka? Eller ska jag fortsätta att skriva för mig själv och ingen annan?

Hade jag inte varit så otorligt intresserad och fast i frisöryrket som jag faktiskt är så skulle jag garanterat göra ALLT för och bli världens mest framgångsrika författare! Det bor nämligen en sådan inom mig, det vet jag. Jag känner det. Det finns någonting där, långt inom mig, som jag än så länge behåller för mig själv..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback