Video från igår

HEMMA I SVERIGE OCH VINGÅKER IGEN efter en toppenvecka i Grekland och på ön Karpathos tillsammans med min fina kille ♥ Sitter just nu i soffan och käkar varma mackor med SVENSKT smör, SVENSK ost och SVENSK skinka samtidigt som jag dricker ett glas oboy' blandad på SVENSK mjölk, hehe. Gud vad vi har saknat en del svenska grejer samtidigt som vi har njutit varenda sekund av vår underbara vecka och av allt som hör Grekland till. Men vad är bättre än sin egna säng, sin egna toalett, sin egna dusch, sin egna mat osv... - Egentligen? Det har hur som helst varit den absolut bästa veckan på länge. Det här behövde vi, jag och Simon. Bara få vara! Nu har vi inte behövt laga mat, handla, städa, diska, tvätta kläder eller någonting alls på en hel vecka. Nu har vi inte behövt lägga ner energi på det utan den har vi istället lagt på varandra och det har varit guldvärt! Men nu är allvaret igång igen och det passar utmärkt eftersom att vi har laddat batterierna rejält!!

Som ni kanske förstår så har jag inte medvetet struntat i att uppdatera här utan det är Internet som inte alls har fungerat som det ska. Så tråkigt! Spelade ju faktiskt in en video till mina nära och kära från stranden igår. Ni får den nu istället - Bättre sent än aldrig! :)

 

Ska givetvis ladda upp massor med bilder här inom kort (SOM INTE ÄR BLÅA) men innan det så måste jag packa upp här hemma ordentligt och sådär. Det är mycket mer packning än vad man tror, det märkte vi också inatt när vi skulle packa efter att ha suttit i baren och druckit upp våra sista pengar, haha!! Måste kila, ni får veta mer om resan senare som sagt. Puss på er så länge!



» hanna

fan va härligt havet låter :D välkommen hem.

2010-05-20 // 20:16:54

Välkomna åter!!!!!

Tack för ett fint "vykort" :-) Gulligt och väldigt personligt! Vi vill gärna se på alla kort! Kram

2010-05-20 // 20:19:51
» Mamma

Välkomna hem!

Tack för den mysiga Greklands hälsningen, längtar tillbaka...tänk så många gånger vi har varit där... :)

Kram mamma

2010-05-20 // 22:57:39

Gud vad du är gullig min lilla pärla! Du är såååååå efterlängtad vill jag lova, har saknat ihjäl mig. Hoppas du har haft det bra, ring mig när du kommer hem älskade älsklingssysslingen!! <3

2010-05-21 // 00:48:19

... och du, skicka en "blå" bild till mig, tror faktiskt jag kan hjälpa dig. bara att dra i lite spakar på photoshop (förhoppningsvis). det är ju värt ett försök iallafall :) smack

2010-05-21 // 00:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback