Bilder från dagen

Idag har det som sagt varit jättevarmt och soligt här nere. Det är så underbart att vara här! Jag är så glad att vi tog den här resan och inte väntade till efter sommaren. Det är inte alls mycket turister här nere, det är alltså lugnt och skönt, precis som det ska vara när man har semester och vill koppla av tillsammans med den man älskar!

Idag har vi legat vid stranden fram till klockan 16 ungefär. (Obs: Klockan går en timme före här nere än hemma i Sverige, den är alltså snart sex på kvällen här) Solen tar som fan! Jag har nästan bränt mig idag... Har världens tros- och bhkant redan! Vi har till och med legat under parasollet på stranden någa timmar idag för att vi märkte att solen tog så pass mycket. Vi vill ju absolut inte bränna oss! Fy nej, hehe.

Sedan har vi givetvis badat i havet.
Temperaturerna som står på Apollos hemsida stämmer absolut inte. Det står att det ska bara 17 grader i vattnet, eller vad det nu var, men det är betydligt varmare än så. Man kunde utan problem ligga i ett tag och bara njuta! Vi tycker nästan att poolen är kallare än havet, haha.

Klockan rinner iväg. Jag måste hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällen. Vi ska ut och käka på en jättemysig restaurang som ligger precis vid havet. Det kommer nog att bli en riktigt härlig solnedgång här ikväll och då passar det ju utmärkt att sitta vid stranden och höra vågorna slå samtidigt som man äter och dricker gott och pussas med den man tycker om.





The beach


En glad pojkvän


Njuter gott


Påväg upp från ett dopp i det blå





Påväg hem för och äta lunch


:)


Mätt och belåten


Coca cola i mitt hjärta



Som ni ser så har vi det riktigt härligt!


Heeeej! Vad kul att det var så varmt i havet, det var ju ett stort pluspoäng! Det låter superhärligt. Här är det regnigt och trist. Jag har varit ledig idag. Passat på att baka bullar (kan behövas till alla som förhoppningsvis vill hjälpa till så småningom)skurat kakel o klinkers i badrummet, putsat fönster m m. Mycket att göra, allt måste vara i toppskick! Snart kommer min älskade man hem, så då måste grillen stå klar :-) (För om det regnar lite, så får ju förstås han grilla...hihi) Ha det nu så underbart och njut lite åt oss också!! KRAAAAM

2010-05-14 // 16:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback