It's sunday and I'm back

Hej! Saknat mig? I can understand that. Men vid det här laget vet ni ju hur jag är - Jag bloggar när jag känner för det annars skiter jag i det. Det är hårt, men det är så jag är. Take it or leave it.

Hur mår ni då? Allt bra hoppas jag? Med mig är det kanonfint förutom att jag har lite ont i halsen och en näsa som är full som fan med snor emellanåt. Sitter för tillfället i soffan och käkar ur godispåsen som blev kvar från bion igårkväll. Jag och Simon åkte nämligen till Norrköping där vi mötte upp Jessika och Alexander för att sedan gå och se "Svinalängorna" som för övrigt mest bara var vidrig och hemsk. Jag blir bara ledsen och arg att se på hur barn råkar illa ut i sina hem, det liksom svider i mitt hjärta. Både jag och Jessika satt i salongen och fällde några tårar. Tur jag inte var ensam, haha!!



Nu ska jag snart gå in till sovrummet och väcka min prins som inte vill vakna någon gång! Det ser ut att bli en sväng ut till Vingåker idag då pappa behöver klippas. Blir mysigt att åka till Nerstugan och hälsa på. Får se vad denna dag mer har att erbjuda, det visar sig. Nej, väcka prinsen var det ja! Förresten, till er som inte minns hur jag ser ut, here you are! Det var ju ett tag sen somsagt, haha!




Bilderna tagna igår



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback