En sen fredagsfrukost

Som jag avslutade igår så är jag ledig idag. Passade därför på att ta en mycket lång och skön sovmorgon. Sanningen är väl den att jag hade svårt att somna igår efter att jag tittat på "Svensk maffia" som gick på tv4. Var det någon mer som såg det? Visst var det otäckt? Jag blev så tagen och paff. Vår värld är sjuk. Verkligen helt sjuk. Det är lätt att man glömmer bort ibland, hur förjävligt det egentligen är ute på våra gator. Usch, nog om det nu...

Jag hade svårt att somna och inatt har jag väl vaknat MINST tusen gånger. Har legat allmänt oskönt och inte haft ro att slappn av. Det snurrar inredning, pyssel, inredning, inredning, pyssel, frisyrer, klippmodeller, arbetsliv, arbetsliv i mitt huvud. Jättesvårt att släppa tankarna och slappna av.

Nu sitter jag iallafall här och har precis ätit frukost. Måste bara "hissa" skorporna som jag köpte hem i början av veckan. Minns inte sist jag åt en skorpa. Tror det var på dagis, eller om det var fritids (?) Tycker hur som helst att det är precis lika gott som jag tyckte då. Men en jävla massa smör och en fet ostskiva på så är det oslagbart! Som snaks. Asbra att gå och småäta. Om ni frågar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback