Spontan biokväll

Vilken händelserik och fullspäckad söndag! Kan inte minnas en tidigare söndag som har liknat den här. Söndagar brukar ju vara så otroligt sega, tråkiga och enformioga. Men inte idag icke.

Har varken tid eller lust att sitta och skriva en novell om min dag just nu. Jag och älsklingen måste göra klart allt här hemma innan det är dags att sova. Göra klart vad tänker ni..(?) Tvätten och städningen säger jag. Vi blev nämligen avbrytna i allt då Simon fick för sig att vi skulle gå på bio här i Vingåker. Allt bestämdes liksom på mindre än en minut tack vare kusin Emma, hennes pojkvän Adam och min lillasyster Isabell. Så, tack för det era skitungar. Det här är liksom följden av denna biokväll - Vi tvingas vara uppe hela natten och städa och tvätta klart ;) Haha neeeeee...

Filmen var skitrolig! Vi såg "Bröderna Karlsson" och jag säger bara: Har ni inte sett den, se den! Man får sig många goa skratt och den är riktigt underhållande och väldigt bra för att vara svensk. Någon som sett den, som håller med mig om att den är bra?

Nehe, tvätten och städningen var det nu ja....




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback