Idag blir det lyx!

Tågen krånglade i morse, igen! Är jag förvånad tror ni? Nej. Det hör till min och många andras vardag nu för tiden. Det verkar ju vara likadant i andra städer också. Jag fattar inte vad problemet är?!??

Är iallafall framme i skolan nu. Jag ville som vanligt bara somna om igen när klockan ringde kvart över fem i morse och det var dags att gå upp. Men det fanns inga alternativ, utan jag och min kära pojke suckade och stönade, tog på oss morgonrocken och gick upp och åt frukost tillsammans. Jag gillar verkligen att äta frukost ihop med någon, det är så tråkigt att göra det själv (vilket jag för det mesta tvingas göra eftersom att jag oftast går upp mycket tidigare än Simon) tycker jag. Det blir liksom som en helt annan start på dagen, då man kan sitta och redogöra hur dagen kommer att se ut. När man kommer hem, vad som ska ätas, vilka tv-program som ska ses och så vidare. Sånt är skitmysigt!! Och som pricken över i:t så tar man följe och pussar varandra hejdå i mörkret och säger "Hejdå, vi ses sen. Jag älskar dig" Hihi!!




Påtal om någonting helt annat - Idag serveras det spagetti och köttfärsås i skolan och jag är så glad för det!! Börjat tröttna ganska rejält på skolmaten faktiskt, men en vattning köttfärsås kommer att bli fint. Ja, när man är i skolan så är vattnig köttfärsås och och kladdiga spagetti lyx, det man tycker är riktigt god mat, man hemma skulle man aldrig kunna sätta sig och äta det. Då är det en helt annan grej. Då är det plötsligt skitäckligt, nästan så att man spyr av bara tanken.

Hemma ska det vara riktiga grejer som man stoppar i munnen! Inte vattniga, utspäda maträtter som inte smakar ett dugg! Är ni med på vad jag menar? Visst finns det en liten sanning i det?

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback