Söndagsmorgon.. Ooops, förmiddag!

Saknade ni mig igår?! Naaaew, jag förstår det gullungar!! ;) Men det var faktiskt såhär att jag sker i datorn precis hela dagen igår. Jag drog istället till IKEA och Marieberg och shoppade loss tillsammans med Simon, Pontus och Jennifer. Eller ja, shoppa loss gjorde jag väl inte, nu ljög jag. Hittade ju massor till hemmet, men ingenting till mig själv inne bland alla kläd och skobutiker. Typiskt! Menmen, skitsamma.

Vi hade iallafall en jättetrevlig dag igår. Jag tycker att det är så himla roligt att åka iväg från hålan vi bor i och ha en liten shoppingdag någonstans, och speciellt när man är tillsammans med underbara människor som man skrattar ihop med hela tiden! Så, tack hörreni!

Vi kom hem strax efter halv sex. Då var det bara att sätta igång med maten, duscha och göra sig iordning. För vid 20-tiden kom Pontus och Jennifer till oss och vi åt chipis och popcorn, drack vin och spelade spel - "Sanning & Konsekvens" som jag köpte igår på teknikmagasinet! Ett roligt spel men som dock innehöll för några kort, efter en timme hade man ju hört alla frågor...

Vi tog skitmycket bilder inatt vid halv tre, (då vi var övertrötta efter att ha gått upp tidigt på morgonen, gått och shoppat hela dagen och sen hållt igång hela kvällen tillsammans) och här är några av dom.






Vi ser inte kloka ut, men det gör ingenting - För vi är bästa vänner ♥

Nu ska jag försöka få Simon vid liv. Det är nämligen dags för frukost nu tycker jag!!



Haha! Vilka bilder ;D <3

2010-01-03 // 16:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback