Sammanfattning av 2012

Länge sen sist. Igen. Nu har det och göra med att det varit så sjukt mycket de senaste veckorna. Jobb, jobb, jobb. Alla ville bli fina i håret till jul och nyår. Julklappshandling, inslagning av paket, julbak, adventsmys, bokföring, förberedelser av bokslut, julstädning och ja, allt på samma gång. Julen och allt som hör den till blev hur som helst lyckad iallafall. Hektisk men otroligt mysig. För och inte tala om gårdagen - Nyårsaftonen. Är helnöjd jag. Mer om detta i nästkommande inlägg. Nu tänkte jag nämligen försöka sammanfatta året som gott. I stora drag iallafall. Detta såklart mest för min egen skull.
 
När jag tänker tillbaka på det gångna året så skulle jag vilja sammanfatta det med ett ord - Känslofyllt. Många många många bra och underbara känslor som jag inte trodde fanns har fått mitt hjärta att banka extra hårt. Emellanåt har det känts som att jag svävat bland molnen. Men även många känslor och stunder som varit svåra och tackla då mycket har känts hopplöst. Ni hör ju själva, detta kombinerat gör det minst sagt känslofyllt, HAHA!
 
Mycket har hänt, man glömmer till och med bort en massa. Men detta är en kort sammanfattning av 2012 - Jag har:
 
♥ Blivit ännu kärare :)
♥ Haft sjukt många galna partynätter 
♥ Varit 3 veckor i Thailand tillsammans med familj och pojkvän
♥ Tatuerat mig 
♥ Haft en period då jag var omänskligt trött hela tiden
♥ Köpt en fin bil tillsammans med kärleken
♥ Äventyrat i Glotternskogen
♥ Shoppat ca 15 par klackar
♥ Varit med en halvsida i tidningen
♥ Försökt börja motionera (gick i en vecka)
♥ Varit mycket med mina systerdöttrar
♥ Semestrat i Stockholm
♥ Firat 1-års jubileum som egen företagare
♥ Hängt på golfbanan
♥ Satt i löshår då jag fick för mig att jag ville vara långhårig, men aldrig igen
♥ Fyllt 20
♥ Anordnat en grym födelsedagsfest
♥ Gått totalvilse i skogen
♥ Haft många grillkvällar på balkongen
♥ Lärt mig dricka rödvin
♥ Börjat med och sälja mina egengjorda hantverk
♥ Börjat avguda Zlatan (haha, viktig punkt!)
♥ Blivit mer glad och positiv
♥ Planerat stora framtidsplaner tillsammans med Micke
♥ Träffat nya vänner
♥ Blivit en ännu bättre frisör
 
Tjaaaaaa, detta är då lite av vad som hänt. Som ni förstår är jag i det stora hela väldigt nöjd och happy. Ser nu fram emot ett nytt år fullt av nya utmaningar, förändringar och möjligheter. Jag är säker på att det under detta år kommer att hända en massa coola och härliga saker - tillsammans med min Micke såklart. Jag är så himla lyckligt lottad som har honom! Och han är, utan och överdriva, den mest kärleksfulla och underbara person som finns vilket ibland gör mig scary - Vad har jag gjort för att förtjäna detta lyckliga och harmoniska liv han ger mig?! För den största händelsen detta år är ändå hur otroligt nära varandra vi blivit. Nu känner vi varandra till 110% vilket gör att alla missförstånd och onödiga tjaffs är bortom vår tid. Det är nu det är på riktigt. Han är min absolut bästa vän ♥♥♥♥
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback