Åh, vad skönt med ledighet!

Nu har jag två hela dagar ledighet framför mig. Nu kan jag sova hur länge jag vill, eller ja, inte riktigt. Min kära pojkvän ringde och väckte mig förut trots att jag bad om lite respekt imorse när han skulle till jobbet. Men okejdå, han hade faktiskt en viktig sak att berätta. En mycket rolig och viktig sak!! :) Så älskling, det gjorde ingenting!

Jag ska nog försöka steka min kropp lite i solen nu idag. Det är ju så härligt väder. Men jag  är som jag är, rastlös av mig, så jag kan inte ligga och pressa så länge. Men faktiskt så är det skillnad om det finns vatten runt omkring som jag kan svalka mig i, men nu gör det ju inte det.. Blä! Någon som vill till Lyttersta eller viala, ring mig!!


Igår handlade jag lite saker på Åhlens rea! En rouge och armband som är fräscha nu i sommar när man blir lite brun. Till det köpte jag ett passande nagellack i samma färg. Men orange nagellack, är det så snyggt? Äh, jag vet inte. Måste ju testa iallafall! Kan ju vara snyggt den här årstiden med lite färg på fläsket! Eller hur? Tror ni inte det?

Jag ska ringa lite jobbsamtal nu, sedan blir det solen för min del. Måste ju försööööööööka iallafall. Vi hörs senare allesammans. Ta hand om er tills dess. Och ni som jobbar idag i värmen, jobba hårt och tänk på mig som ligger hemma och slöar!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback