Nattblogg

God kväll (natt) eller vad man nu säger... Sitter och gör allt för att få klockan att ticka på fort som tusan så att min älskling kommer hem snart! Haha nejdå. Det är inte sant. Jag har tagit det lugnt ikväll tillsammans med pappas fru! Vi har bakat pepparkakshus, samtidigt som Idol hördes i bakgrunden. Såg alltså inte så mycket, men jag hörde att Mariette åkte ut! Jag har ju sagt det hela tiden, Erik kommer att vinna!! Det är iallafall vad jag önskar, men Tove är ju också förjäkla duktig! Ska iallafall se reprisen på söndag om ingenting annat än tvätten dyker upp. Söndagar är nämligen en tvättdag hemma hos oss. Men hallå, det går ju att springa emellan ;)

Den här helgen kommer verkligen att bli en mysig julhelg/bakhelg. Imorgon ska jag hem till farmor och baka pepparkakor som jag har gjort sedan jag var 2 (?) år och hon tycker att det är hur kul som helst att vi fortfarande vill baka med henne! Inte för att jag lider så mycket, hihi. Jag tycker att sådana här traditioner är riktigt härliga!

Jag och Simon ska försöka hinna baka lussekatter/lussebullar (jag vet inte vad som är rätt och säga) på söndag. Vi ska även sätta upp ljusstakar i våra fönster som vi fick av min kära mor idag!! Hon är så gullig hon ♥ Som vanligt, min helg är full av aktiviteter och saker som ska göras!! Jag vet ju redan vad jag gör nästa helg till och med - Då ligger jag i en solstol och dricker en kall coca cola i Thailand och har det gott!! Hihi, imorgon är det bara en vecka kvar..



Två bilder på mig från i våras som jag hittade här på datorn



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback