Hårvård



LÅNGT HÅR
1. Använd inte gummisnodd varje dag, då nöts håret på samma ställe och kan gå av.

2. Tappa inte tålamodet om du sparar till långt hår när det aldrig tycks bli längre än till axlarna! Ofta nöts håret mycket vid axelpartiet vilket gör att det lätt kan gå av. Det är svårt att se att det faktiskt växer vid axlelpartiet, när det väl kommit förbi axlarna så brukar det kännas som om det går fortare. Sköt om håret undertiden med inpackningar och hårbottensmassage.

3. Om du vill ha längre hår gäller det att ta väl hand om det så att det håller i längden. Gör inpackningar och klipp det regelbundet. Tyvärr finns det inget man kan göra för att håret ska växa fortare men känner man sig otålig kan man alltid prova extentions.



SLITET, TORRT HÅR OCH FRISSIGT
1. Om ditt hår har blivit riktigt slitet och frissigt så gå till en frisör och få en vårdande mjukgörande behandling. Vårda sedan håret hemma med med rätt shampoo, balsam och inpackning. Använd inpackningen i massor eftersom den vårdar och reparerar ditt hår.

2. Om du har frizzigt hår finns det flera produkter du kan använda för att lugna och ta bort frizzet. Fråga din frisör!

3. Får du torrt och statiskt hår på vintern? Då finns flera varianter av produkter. Dom varierar från märke till märke, men fråga återigen din frisör vilken produkt som passar just dig och ditt hår bäst.

4. Om du använder plattång mycket så att håret känns torrt och slitet i topparna så rekommenderar vi att du använder värmeskydd innan du sätter plattången i håret.


FETT HÅR
1. Om du har fett hår, tänk då på att använda "torra" produkter när du ska styla håret.

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback