A good night

Tänkte berätta om min och Hannas partykväll igår. Vet dock inte var jag ska börja, för uj uj uj vad mycket kul som hände och så lyckat allt blev!

Vi började det hela hemma hos mig med vin och hårfixande. Fortsatte kvällen med ännu mer vin, spel, snuskiga historier, onyttigheter och tjejsnack. Framåt midnatt tog vi cykeln ner på stan vilket resulterade i en krasch, en stukad fot och två dyngsura tjejer. Jag tvingades gå hem till Micke och byta skor då mina fötter hade ondare än ondast innan vi gick till Harrys. Väl inne på Harrys så blev det galet! Gick direkt till baren och köpte en "sex on the beach" innan vi gick in till dansgolvet där vi skakade rumpa exakt hela tiden tills de stängde. Inte en enda kiss- eller rökpaus, så tro mig, svetten RANN.

Gick hem till Micke som låg och sov efter en lång dag. Försökte vara sådär tyst och försiktig som med alkohol i kroppen bara slutar i katastrof. Man är inte annat än klumpig och det märktes då han vaknade. Sov 3,5 timmar innan klockan ringde och tåget mot Stockholm strax skulle avgå. Om jag var pigg? Njaeeee. Det blev en ganska så galen kväll igår och det har märkts klart och tydligt idag. Men, det är värt det! Bästa kvällen på länge! 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback