En rörd (och mycket glad!!!!) frisör

Jag vet inte vad jag ska säga. Och jag vet definitivt inte hur jag på bästa sätt ska lyckas formulera min lycka så att ni som läser förstår hur stark den är. Det ÄR verkligen svårt att beskriva starka känslor med ord. Känslorna jag pratar om nu är glädje, tacksamhet och stolthet.

De senaste dagarna har jag fått ovanligt mycket feedback och beröm för mina jobb som frisör. Folk har varit nere hos mig på salongen och berömt mig med fina ord vilket har slutat i kramkalas för fulla muggar. Jag har även fått mycket telefonsamtal som innehållit allt i från frågor kring håret till rådgivning. Det är en så häftig känsla att folk litar på en och tror på att man verkligen kan det man håller på med.

Förutom besök på salongen och telefonsamtal så har jag fått otroligt fina sms och meddelanden som fått mina glädjetårar att spruta. Jag har verkligen gråtit av lycka och blivit alldeles varm i hjärtat. Det finns så underbara och tacksamma människor som får en annan att må så himla bra. Tack tack tack tack tack och tack!










Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback