Tjugoåttondeaugustitvåtusenelva

Dra mig baaaaakänges så trött jag är!! Var på 70-årskalas igårkväll då storasyster Therese fyllt 30 och hennes man Matthias idag fyller 40. Var en riktigt trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och en hel del skratt. Fick skjuts hem av två väldigt fina och snälla vänner, Hanna och Andreas, och det tackar jag för. Hade inte alls varit så kul att GÅ hem från Laggarhult.

Somnade som en stock i min fina killes famn och sov som en prinsessa tills världens otäckaste oväder anlände. Det blixtrade och åskade på riktigt ordentligt och jag drog täcket över huvudet och nästintill grinade av rädsla medan Micke gick upp och stängde till fönsterna då det regnade in. Rätt som det var så slog blixten ner på något sätt så kökslampan i taket for i golvet. Jag blev ännu räddare och hade svårt att somna om... Usch!

Låg och drog mig länge och väl i sängen efter att karln åkt till jobbet. Kollade på mobilen och såg att det är den 28:e augusti idag. Det betyder att det igår var ett år sedan jag hade min 18-årsfest som blev så jäkla lyckad! ETT ÅR! Det känns som igår. Minns det så väl. Kommer nog aldrig att glömma den, den kvällen var verkligen helt perfekt. Jag hade så himla roligt med mina vänner som kom och firade mig. Vi drack bål, gick tipspromenad, lekte lekar, åt god mat, drack på tok för mycket alkohol, dansade, sjöng och bara njöt av livet! Avslutar med några bilder från den kvällen:











Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback